• Gyógyszeripar / Egészségügy / Szépségipar:
  A Ventiv Health divíziónkban dolgozó kollégáink pontosan ismerik az egészségügyi termékekkel foglalkozó cégek HR igényeit, a speciális munkakörök tartalmát és a szükséges kompetenciákat.
  Tanácsadói csapatunk összesen sok éves tapasztalattal rendelkezik a hazai gyógyszeripari és egészségügyi toborzásban és kiválasztásban
  Hatékonyságunkat növeli, hogy speciális gyógyszeripari szakértőink és kiterjedt iparági kapcsolatrendszer segít megtalálni bármilyen pozícióra a megfelelő jelöltet.
  Akár felsővezetői szinten is megtaláljuk Önnek a tökéletes jelöltet.
 • Mérnök:
  Mérnöki területen egyre nehezebb megbízható, szakképzett munkaerőt találni. A piaci változások, a jelöltek alkupozíciója érezhető a betöltetlen pozíciók számában is. A JOB GROUP innovatív toborzási módszereinek hála nem kell tovább aggódnia amiatt, hogy talál-e megfelelő szakembert.
 • Szállítmányozás, Beszerzés, Logisztika:
  Logisztikai, beszerzési és szállítmányozási területen kiváló elhelyezési aránnyal dolgozunk és speciális kereséseket is teljesítünk. Rugalmasan reagálunk a változó trendekre és a legfontosabb képességeket tartjuk szem előtt.
 • IT / Telekommunikáció:
  A 21. Században már mindenki önjelölt “IT specialista”, így nem könnyű kiválasztania az igényeinek megfelelő, jól képzett kollégát. Itt a kísérletezés költség- és időigényes. A JOB GROUP szakértői leveszik válláról ezt a terhet: tapasztalatunkkal és tudásunkkal biztosan megtaláljuk a legjobb IT szakembereket.
 • Gyártás / Termelés:
  A gyártási és termelési területen minden foglalkoztatási szinten vállalunk kereséseket. Fókuszba állítjuk a megbízhatóságot, a szakértelmet és a munkahelyi kultúrába történő beilleszkedés képességét
 • Kereskedelem / Értékesítés / Marketing:
  Legyen szó az értékesítési csapat bővítéséről, új divízió indításáról, kereskedelmi támogatásról vagy bármilyen marketing pozícióról, szakmai támogatásunknak hála gyorsan és rugalmasan találjuk meg Önnek a tökéletes munkavállalókat.
 • Cégvezetés, Menedzsment:
  A megbízható, szakmailag kiváló vezetők megtalálása különösen nehéz, főleg ha a toborzás diszkréciót kíván. Mi a menedzsment keresések terén - más pozíciókhoz hasonlóan – szintén kiemelkedő eredményeket értünk el.
 • Adminisztráció / Iroda / Ügyfélszolgálat:
  Számtalan sikeres adminisztratív és irodai elhelyezés után büszkén mondhatjuk, hogy nincs számunkra lehetetlen. A területen bármilyen pozícióban segítünk Önnek, hogy a lehető legjobb munkavállalót alkalmazza.
 • Pénzügy / Bankszektor / Számvitel:
  Ezeken a területeken a megfelelő szakmai tudás, motiváltság és megbízhatóság a legfontosabb szempontok az ideális pályázó kiválasztásánál. Számos bevált módszer és forrás áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a magas elvárásoknak megfelelő jelöltet
 • HR / Munkaügy:
  A HR / Munkaügy területén szakmailag és emberileg kiváló, komplex feladatokra képes munkaerőt keresünk. Megfelelő kapcsolati hálóval és sajátos, személyre szabott toborzási technikával rendelkezünk.
 • SSC/BSC/ISSC
  Cégünk számos sikeres SSC/BSC/ISSC elhelyezéssel a háta mögött kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik az SSC-s munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés területen. Ismerjük a terület speciális igényeit és sebészi pontossággal megtaláljuk a tökéletes jelöltet a betöltetlen pozíciókra.
 • Jog / Jogi tanácsadás:
  A megfelelő jogi szakember kiválasztása üzletileg, a szakmai presztízs miatt és persze jogi szempontból is nagy felelősséggel jár. Szaktudásunkra, ismereteinkre támaszkodva fókuszban tartjuk az Ön igényeit, miközben megtaláljuk a tökéletes munkavállalót Önnek.

Elérhetőség

1094 Budapest, Angyal utca 24.
Telefon: +36 1 239 9922
Email: job@job.hu

Image
Image

Írjon nekünk!

Kérjük gépelje be a teljes nevét!
Kérjük írja be az e-mail címét!
Kérjük gépelje be az üzenetét!
Kérjük ezt pipálja ki!
A gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem és tudomásul vettem.