Átfogó rálátásunk van a munkaerőpiac
változásaira és tendenciáira,
amellyel Önt segíthetjük.

HR és Munkaügyi tanácsadás

MIKOR ÉRDEMES IGÉNYBE VENNI A SZOLGÁLTATÁSAINKAT?

 • Ha időszakos HR hiány lép fel.
 • Ha nincs lehetőség állandó HR vezető alkalmazására, de a vállalat növekedése életre hívta a munkavállalókkal és a munkaerővel kapcsolatos szakértelem jelenlétét.
 • Ha cége folyamatos, dinamikus növekedésen megy át.
 • Ha a szakmai vezetők és menedzsment egyre több operatív jellegű HR kérdéssel foglalkozik, ezzel időt elvéve saját munkaköréből.

Vállalatunk profi, munkaügyi és HR csapatai rendelkezésére állnak, hogy teljeskörű háttértámogatást biztosítsanak. Akár eseti együttműködések nyomán is gyorsan és hatékony változás állhat be a  cége működésében.

 

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Az állandóan változó munkaerőpiaci környezet megköveteli a vállalatoktól az állandó figyelmet, a gyors, és megfelelő változáskövetést. Munkaügyi és HR tanácsadási szolgáltatásunk célja, hogy ebben gyorsan, rugalmasan, igény szerint, akár egyedi ajánlattal támogassa az Ön vállalatát.

Image

HR Outsourcing / HR Interim Management / RPO

HR Outsourcing szolgáltatásunk keretein belül – saját, kiszervezett Hr szakértő(i)nkkel - segítjük Önt a cégen belüli megfelelő HR jelenlét létrehozásában. A vállalat HR folyamatainak teljes vagy részleges koordinálását vállaljuk hosszú távra, vagy akár projekt jelleggel is. Így a vállalat a főtevékenységére fókuszálhat, míg szakértőink biztosítják a munkaerővel kapcsolatos folyamatok stabilitását, hozzájárulását.

Igény szerint alakítható szolgáltatásunk keretein belül lehetősége van a következő feladatokat kiszervezni szakértőink kezébe:

 • toborzás-kiválasztás end-to-end vagy részleges kiszervezése;
 • a munkaerő összetételével, vagy a belső létszám tervezésével kapcsolatos feladatok megszervezése, a kapcsolódó folyamatok koordinálása;
 • képzési terv összeállítása, talent management, teljesítményértékelés;
 • mentorálás;
 • munkaköri leírások felmérése, munkakör-elemzése, módosítása;
 • hatékony HR rendszerek kialakítása;
 • HR Business Partner feladatkörök pontosítása.
Image

HR és munkaügyi tanácsadás

Teljeskörű szolgáltatási csomagunk keretein belül, tapasztalt munkaügyi csapatunk rendelkezésére állkomplex hr, munkaügyi, munkajogi kérdések megválaszolásában: :

 • Munkaügy adminisztráció: szerződés módosítás, munkaviszony létesítés vagy megszüntetés, szabadságok kezelése
 • TB ügyintézés, táppénz, CSED, GYED ügyintézés, tanácsadás
 • Bérszámfejtés
 • Munkajogi tanácsadás
 • Kismama tanácsadás: ellátások(GYES, CSED, GYED, GYET); munkába visszatérés támogatása
 • Cafeteria tanácsadás, ügyintézés
 • Adóügyi támogatás: adókedvezmények, nyilatkozatok, adóigazolások, segítségnyújtás adóbevallás elkészítésében, stb…
Image

Munkajogi tanácsadás

A JOBGROUP folyamatosan nyomon követi a jogszabályi környezet változásait és naprakészen, az elsők között reagál az kialakult új helyzetekre. Partnereinket támogatjuk tudásunkkal, ismereteinkkel, hogy maximálisan felkészültek legyenek a munkajog minden kérdésében. Felelős munkaerőpiaci szereplőként ez az üzleti magatartás kiemelt fontosságú, emellett biztosítja a büntetések elkerülését is hivatali ellenőrzések esetén.  

Image

Bérmonitor, bérpiaci elemzés, bérezési és javadalmazási tanácsadás

Rendelkezésére állunk a bérek és bérszintek felmérésében, auditálásában, valamint a bérszintek harmonizálásában, béremelések koordinálásában. Támogatjuk a bérezéssel kapcsolatos folyamatok megfelelő kialakítását és fenntartását. 

Egy hatékony javadalmazási rendszernek a vállalaton belül következetesnek, a vállalaton kívül pedig versenyképesnek kell lennie. Munkaköri szintenként különböző szempontok - ágazatok, régiók, szakterületek, tulajdonforma és cégméret - szerint érdemes tájékozódni a munkaerő-piaci bérekről, illetve, hogy ahhoz képest a vállalatunk az átlagosan, a jól vagy esetleg a gyengén fizetők sorába tartozik. Az elemzés adatainak segítségével partnereink felülvizsgálhatják kompenzációs rendszerüket, és szükség szerint módosíthatják azt.

Image

Munkakör Audit

A kisebb és közepes vállalkozásoknál sok esetben nincs letisztázott munkaköri struktúra, főleg a vállalkozások megalapításának kezdeti időszakára jellemző a „mindenki mindent csinál" elv. Ez működhet egy ideig anélkül, hogy túlságosan kaotikussá válna a szervezet, azonban ahogy egy szervezeti méret nő, a feladatok differenciálódnak. Ugyanakkor nagyobb vállalatok transzformációja során is előfordulhat, hogy a feladatok és szerepkörök, illetve a hozzájuk kapcsolt elvárás rendszer határozottan átalakul.

Ilyen esetekben - mielőtt esetleg újabb munkavállalót szeretnénk felvenni - érdemes tisztázni, hogy az adott feladatkör sikeres ellátásához, milyen kompetenciákra van szükség, kinek mi a feladata, ki milyen kérdésben hozhat döntéseket, ki milyen területért, tevékenységért vállal felelősséget, ki miért kérhető számon, ki kit helyettesíthet, stb… Érdemes tehát kialakítani, megtervezni a munkakörök rendszerét. Ehhez segítséget nyújt a munkakörelemzés.

Image

Outplacement

Szolgáltatásunkkal a munkavállaló fenntartási költségének töredékéért gondoskodhat arról, hogy elbocsátott munkavállalója megfelelő támogatást kapjon a kilépés, a karrierépítés és az új munkahely megtalálása során. Önt nem terheli ennek a folyamatnak a kialakítása és végrehajtása. Igény szerint alakítható szolgáltatással és személyre szabott ajánlattal biztosítjuk az outplacement hatékony megoldását.

Image

Assessment Center

AC szolgáltatásaink keretein belül potenciális munkavállalóit felmérjük, ezzel bővítve a recruitment folyamatot. Támogatást nyújtunk a kiválasztási folyamatban, biztosítva, hogy hosszú távon megfelelő jelölt kerüljön kiválasztásra, aki a cég fejlődéséhez a leghatékonyabban tud hozzájárulni.

Image

Elérhetőségek

Több évtizedes piaci tapasztalattal és 20+ szakemberünk segítségével kínálunk hatékony és személyre szabott megoldást a HR és a munkaügy minden területén. Egyeztessünk igényeiről, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást HR problémára!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombon elérhető adatlapon vagy a job@job.hu címen!

Elérhetőség

1094 Budapest, Angyal utca 24.
Telefon: +36 1 239 9922
Email: job@job.hu

Image
Image

Írjon nekünk!

Kérjük gépelje be a teljes nevét!
Kérjük írja be az e-mail címét!
Kérjük gépelje be az üzenetét!
Kérjük ezt pipálja ki!
A gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem és tudomásul vettem.