Teljeskörű HR szolgáltatásaink
minden területen támogatást nyújtanak
partnereink számára HR kérdésekben.

VENTIV Salary Snapshot

VENTIV SALARY SNAPSHOT

Mint azt már megszokhatták az utóbbi években: ISMÉT ITT A VENTIV SALARY SNAPSHOT LEGÚJABB KIADÁSA a gyógyszeripari bérek alakulásáról 2019. szeptember és 2020. július között.

A gyógyszeripari munkaerő-közvetítési tevékenységünk kapcsán munkánk része, hogy napi szinten ismerjük, lássuk, értsük az itt zajló munkaerő-piaci folyamatokat. Így évek óta rögzítjük a gyógyszeripari bérek alakulását is.

Forrásunk

Két fontos forrásunk van az adatgyűjtéshez: egyfelől az általunk sikeresen közvetített munkavállalók béréről pontos információnk van, hiszen szolgáltatási díjunknak ez az alapja, ezen keresztül látjuk a gyógyszeriparban mindenkor reális, kifizetett munkabéreket, illetve a gyógyszeripari megbízóinktól is kapunk adatot a keresések során.

Mire számíthat a VENTIV SALARY SNAPSHOT-tól?

Természetesen, maximális diszkréció mellett ezeket az adatokat összesítjük, és az adott időszakra érvényes fizetési intervallumokat adjuk meg táblázatunkban. Szakterületek és pozíciók szerint (Sales, Marketing, Medical-területeken) és a munkavállalók szakmai tapasztalatát is figyelembe véve közöljük az adatokat.

Ezt a kimutatást évről évre frissítjük, így Ön időről időre pontos információt nyer a gyógyszeripari bérek alakulásáról.

Reméljük, ezzel is könnyebbé tesszük partnereink munkáját!

Megrendelés: kinga.micheller@ventiv.hu

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a kinga.micheller@ventiv.hu e-mail címre írt levelével tudja megrendelni a VENTIV SALARY SNAPSHOT-ot!

ventivsalarysnapshot

Elérhetőség

1094 Budapest, Angyal utca 24.
Telefon: +36 1 239 9922
Email: job@job.hu

Image
Image

Írjon nekünk!

Kérjük gépelje be a teljes nevét!
Kérjük írja be az e-mail címét!
Kérjük gépelje be az üzenetét!
Kérjük ezt pipálja ki!
A gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem és tudomásul vettem.