A Prime by JobGroup nemzetközi IESF partner lett

2023.09.25.

A JobGroup és a Prime by JobGroup örömmel jelenti be, hogy a Prime by JobGroup az IESF (International Executive Search Federation), a több mint 50 irodát és partner tömörítő nemzetközi vezetőkiválasztó hálózat kizárólagos magyarországi partnere lett.

Az IESF és a Prime by JobGroup közös szakértelmén keresztül biztosít minőségi vezetői megoldásokat világszerte. Vezető tanácsadóik nemzetközi együttműködésekben vesznek részt, előremutató megoldásokkal alakítják a piacot, és multinacionális vezetői csapatokat építenek. Az IEFS-tagok, mint például a Prime by JobGroup, felülmúlják a nemzetközi szabványokat, és globális hálózatként multikulturális értékeket adnak hozzá.

A Prime by JobGroup nemzetközi szemlélete

A Prime by JobGroup több éve nyújt vezetőkiválasztási és direkt keresési szolgáltatásokat, valamint karrier megoldásokat Magyarországon és erős hírnevet szerzett magas színvonalú szolgáltatásaival. Az IESF-fel kötött partnerség révén a Prime by JobGroup képes lesz kihasználni az IESF globális hálózatát és saját szakértelmével támogatni az IESF tagvállalatok nemzetközi törekvéseit.

"Nagyon örülünk, hogy partnerségre léphetünk az IESF-fel, egy 26 partnerrel világszerte működő nemzetközi hálózattal. Hisszük, hogy az IESF-fel való társulásunk megerősíti a vezető keresések területén biztosított tanácsadó szolgáltatásainkat. Partnerségünk bizonyítja elkötelezettségünket, hogy szélesebb körben biztosíthassuk az általunk nyújtott legmagasabb színvonalú szolgáltatást." – mondta Fehér Éva, a JobGroup ügyvezetője.

Az IESF a tagság által biztosított értékekről

Az IESF hálózata a vezetői keresési szolgáltatásokra specializálódott, és célja, hogy minőségi vezetői megoldásokat kínáljon, és segítsen a szervezeteknek megtalálni és megtartani a legjobban teljesítő vezetőket. A helyi tudás és a globális hatókör integrálásával az IESF átfogó megközelítést kínál a vállalatok számára vezetői igényeik kielégítésére. Az IESF-ről bővebben itt olvashat: https://iesf.com/

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Prime by JobGroup csapatát exkluzív magyarországi partnerünkként üdvözölhetjük. A helyi piac páratlan megértését, lenyűgöző múlttal, valamint a vezetői keresési és HR-megoldások robusztus, professzionális megközelítésével kombinálják. Az IESF család számára jelentős lépést tettünk azon célunk felé, hogy globálisan integrált, magas színvonalú vezetői keresési szolgáltatásokat kínáljunk. Közös munkánk hálózatunk erősebbé és sokszínűbbé tételéről szól, lehetővé téve számunkra, hogy jobban kiszolgáljuk a vállalatokat szerte a világon. Izgatottan várjuk a partnerség által biztosított szinergiát és a munkánk következő, közös fejezetét" - mondta Gertjan van de Groep, az IESF elnöke.

A közös együttműködés eredménye

Az IESF kizárólagos magyarországi partnereként a Prime by JobGroup magával hozza a helyi piac és a folyamatosan változó nemzetközi trendek páratlan megértését. A partnerség mind az IESF, mind a Prime by JobGroup számára előnyös, mivel lehetővé teszi számukra, hogy szélesebb körű szolgáltatásokat és szakértelmet nyújtsanak ügyfeleiknek. Erősségeik ötvözésével a két csapat jó helyzetben van ahhoz, hogy kivételes eredményeket érjen el magyarországi és nemzetközi ügyfelei számára.

További információ erről a partnerségről: https://iesf.com/ és https://primebyjobgroup.com/