Szolgáltatások

Komplex, integrált HR szolgáltatásaink választ kínálnak a hazai szellemi munkaerőpiaci igényeire. Miközben Ön a saját üzleti tevékenységére koncentrál, mi HR szolgáltató cégként biztosítjuk céljai eléréséhez a megfelelő szakértelemmel, tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársakat.


Kiegészítő HR szolgáltatásaink támogatják a gördülékeny üzletmenetet, a munkaerőpiac tendenciáit, változásait jól ismerő szakértőink biztos támaszt nyújtanak a stratégiai döntéshozásban. Ön egy kézben tudhat minden kiszervezett HR tevékenységet, ami a belső HR és munkaügyi tevékenységet segíti. 
 

Munkaerő-közvetítés

Klasszikus HR megoldás friss, innovatív megközelítésben, amikor munkatársakra, speciális szaktudással rendelkező szakértőkre van szüksége. Funkcionális területekre specializált közvetítési csapataink támogatják partnereinket.

Munkaerő-kölcsönzés

A kölcsönzött kollégák teljes értékű csapattagok lesznek, miközben a munkaügyi feladatok terhét átvállaljuk, így segítve a költség- és folyamatoptimalizálást.

HR és munkaügyi tanácsadás

Minden szervezetnek szüksége van egy szakértő partnerre HR és munkaügyi kérdésekben, akire mindig számíthat. Mi így is támogatjuk a vállalati stabilitást, növekedést.

Szervezetfejlesztés és képzés

A hatékonyság, az üzleti fejlődés és a kiváló munkatársak megtartása a szervezetfejlesztésben és a képzésekben rejlik. Egyéni és csoportos megoldásokat kínálunk.

KKV HR megoldások

Rugalmas, költséghatékony HR megoldásokat, gyors és egyszerű folyamatokat nyújtunk a magyar KKV-k egyedi helyzetére hangolva. Részfeladatoktól a teljes HR funkció átvállalásáig biztosítunk támogatást.

Vezetőkiválasztás

Többek vagyunk, mint egy beszállító. Célunk, hogy partnereinkkel közösen gondolkodhassunk a vállalati kihívásokról, legyen szó operatív vagy stratégiai HR folyamatokról.

Referenciák

Sikereinket partnereink elégedettsége és hosszútávú elköteleződése bizonyítja.