#Nemes ügy

Karácsonyi támogatás: kölcsönzött munkavállalóink és az Autistic Art

2021.06.03.

Segíteni a mikroközösségekben

Az COVID-19 rávilágított arra, hogy a saját környezetünkre és mikroközösségünkre kiemelten kell vigyázni. Alapvető, hogy az egészségügyi előírásokat maximálisan betartjuk, de emellett igyekszünk egymást szakmailag és lelkileg is támogatni. Partnereinkkel, kölcsönzött munkavállalóinkkal és belső csapatunkkal együtt örülünk a jó híreknek és közösen keresünk megoldást a kihívások során. A nehéz helyzetekben is igyekszünk hasznos információkkal vagy megértő fülekkel támogatni a velünk kapcsolatban álló dolgozókat és cégeket. 

Visszaadunk a társadalomnak

„Csak úgy tudod igazán megváltoztatni és jobbá tenni az életedet, ha megváltoztatod és jobbá teszed másokét.” - James R. Doty

Nehéz gazdasági és társadalmi körülmények között úgy érezzük, hogy tartozunk a közösségnek, hogy visszaadjunk ott, ahol igazán fontos. Ezért 2020 év végén társadalmi célokra fordítottuk az energiáinkat és erre biztattuk az üzleti élet minden szereplőjét.

Ott segítünk, ahol szükség van rá

Két fontos támogatást szeretnénk kiemelni a 2020-as karácsonyi időszakból, ami igazán közel áll a szívünkhöz.

2020-ban két kölcsönzött munkavállalónk is nehéz helyzetbe került, amit a járványhelyzet még nehezebbé tett. Végig kísérve történetüket kötelességünknek éreztük őket szakmailag és lelkileg támogatni egész évben. Azonban karácsony közeledtével anyagilag is támogattuk őket, amit az életminőségük javítására és a boldog ünnepekre fordíthattak.

Az Autistic Art Alapítvánnyal évek óta kapcsolatban vagyunk. Az Alapítvány felnőtt autista fiatalokon segít, akik önálló életvitelre nem képesek és biztonságot és kiszámíthatóságot jelentő lakóotthonokban élnek. 2020 decemberében az Alapítvány fiataljai által készített alkotások megvásárlása helyett közvetlen pénzadománnyal támogatjuk a fiatalok biztonságát és életminőségének javítását.

További nemes ügyek: [NEMES ÜGYEK]