#Nemes ügy

Bridge Budapest együttműködés

2021.06.03.

Bridge Budapest együttműködésünk 2021-ben is folytatódik!

A korábbi év sikeres közös munkája után idén is a Bridge Budapest közösség tagjaként kezdtük az évet, így részesei vagyunk az érték alapon és hosszú távon gondolkodó üzleti cselekvők mozgalmának. Ez a nonprofit szervezet azokat a magyar vállalatokat és cégvezetőket fogja össze, akik elkötelezettek a fenntartható fejlődés, a társadalmi ügyek és a kiegyensúlyozott jövő megteremtése mellett.

Közös munkánk nyomán ügyvezetőnk, Fehér Éva Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet. A közösség kiemelt tagjaként megosztjuk és aktívan hirdetjük a társadalmi felelősségvállalás és az értékvezérelt üzleti magatartás elveit. Aktív részvételünkkel és példamutatásunkkal segítünk más cégeket, vállalatokat, alapítványokat ezen törekvéseikben és egy jobb jövő építésében.

edison pecset jobgroupA Bridge Budapest programja az Edisonplatform is, ahol kifejezetten a gyerekek jövőjével foglalkozó civil, piaci, tudományos és oktatási szereplők tudnak kapcsolódni és közösen tevékenykedni. Nem csak a gyerekek jobb jövője, hanem egy fenntartható és kiegyensúlyozott munkaerőpiac létrehozásában is fontos számunkra a fiatalok támogatása. Így nem kérdés, hogy más, a fiatalok sorsával foglalkozó kezdeményezéseink mellett az Edisonplatformon is aktívak vagyunk. Ezért érdemeltük ki a Menő cég jelzőt.

Olvasd el a Bridge Business cikkeit ügyvezetőnkkel, Fehér Évával!

 

  • „Egészséges egyensúly a HR-ben, az üzletben és az életben”
    Fehér Éva több, mint fél éve a JOBGROUP ügyvezetője. Az interjúban rákérdezünk a legújabb munkaerőpiaci trendekre, az értékek felesleges túlhangsúlyozására és arra is, hogy hogyan alakul a munka-magánélet egyensúlya. Először azonban arról, miért váltott, és mi motiválta abban, hogy új munkahelyet találjon a koronavírus-járvány kellős közepén, és miért nem volt kérdés, hogy a JOBGROUP-pal tovább vállalja a Vállalható Üzleti Kultúráért nagyköveti szerepet és az Edisonplatformot is támogatják Menő cégként.
    [ELOLVASOM]

További nemes ügyeink: [NEMES ÜGYEK]