#Nemes ügy

Edisonplatform együttműködés

2021.06.03.

A fiatalok támogatása különösen fontos cél számunkra. Hisszük, hogy a fiatalokba fektetett energia és erőforrás a jövőben sokszorosan megtérül egy jobb világ és társadalom építésén keresztül.

„Ha egy évre tervezel, ültess rizst; ha húsz évre tervezel, ültess fákat; ha a következő generációknak tervezel, tanítsd az embereket” – tartja egy kínai közmondás.

Azonban mikor a gyermekekre gondolunk, mi nem csak a jövő generációira, hanem a jövő munkavállalóira is gondolunk. Nap, mint nap azért dolgozunk, hogy a munkaerőpiac fejlődni tudjon és egy elfogadó, nyitott, egyenlő színtér alakuljon ki az álláskeresők, a karrierépítők és a vállalatok között. Ehhez pedig már a munkaerőpiacra történő kilépés előtt foglalkozni kell a jövő dolgozóival. Motiváción, tanuláson és szemléletváltáson keresztül ők fognak egy teljesebb munkaerőpiacot alkotni.

Ezek mentén a belső vállalati értékek mentén találtunk közös hangot az Edisonplatform közösségével. Itt a Bridge Budapest szervezésében más üzlet, civil, tudományos és oktatási szereplőkkel közösen tehetünk társadalmi céljainkért. Örömmel látjuk, hogy egyre több üzleti szereplő érzi magáénak azt az értékrendet, amit mi is képviselünk. Büszkén viseljük az Edisonplatform Menő cég jelzőjét, amit azok a vállalatok kapnak, akik értékalapon és hosszú távon hoznak döntéseket, felelősen gondolkodnak a közös jövőnkről és az anyagi támogatáson túl személyes elköteleződéssel is a gyerekek jövőjét építik.

Hallgasd meg ügyvezetőnk, Fehér Éva gondolatait arról, hogy szülőként és egy HR-szolgáltató vezetőjeként hogyan látja a kapcsolódási pontot a ma üzleti világa és a jövő generációi között!

További nemes ügyeink: [NEMES ÜGYEK]