Iparágak

Szakértelmünk tapasztalatunkban és piacismeretünkben rejlik. Rugalmasságunk és kreativitásunk biztosítja, hogy az egyedi helyzetekben is megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást.

Gyógyszeripar és egészségügy

Értjük a gyógyszeripar és egyészségügy HR igényeit, speciális munkaköreit és a szükséges kompetenciákat. Gyógyszeripari tanácsadó csapatunk több évtizedes tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezik a területen. 

Pénzügy, bank és biztosítás

Átfogó és bevált megoldásunkkal állunk rendelkezésre ahhoz, hogy az ideális pályázót megtaláljuk. Tudjuk, hogy a szakmai tudás, a motiváltság és a megbízhatóság egyedi kombinációja elengedhetetlen a szektorban. 

Energia és közművek

Alapos iparági ismeretekkel, helyi és globális kapcsolati hálóval és a leginnovatívabb módszerekkel nézünk szembe az energiaipar és a közművek munkaerőpiaci kihívásaival. A teljeskörű szolgáltatásaink mellett HR döntéstámogató funkciót is betöltünk.

ICT és média

Tudjuk, hogy az IT és a kapcsolódó területek tartogatják az egyik legnagyobb kihívást a HR csapatok számára. A legfrissebb toborzási módszerek biztosítják a megfelelő jelöltbázist, csapatunk technológiai ismeretei pedig megvédik partnereink hitelességét és a kiválasztás hatékonyságát.

SSC, BSC és ISSC

Cégünk számos sikeres SSC/BSC/ISSC elhelyezéssel a háta mögött kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A betöltetlen pozíciókra nagy pontossággal és a lehető leggyorsabban találjuk meg a megfelelő jelöltet.

Gyártás, termelés és ipar 4.0

Más szektorokban már megtapasztaltuk azokat a személyzeti változásokat, amelyeket az ipar 4.0 hozott ezen a területen. Specializált tanácsadó csapatunk mérnöki múlttal rendelkező vezetővel az élén pontosan ismeri az álláskeresők szükségleteit és hitelesen képviseli partnereink igényeit.

Kereskedelem

A kereskedelem, a logisztika, a szállítmányozás és a turizmus megújult kihívásokat tartogat a munkaerőpiacon. Csapatunk egyedi megoldásokkal, az aktuális helyzethez alkalmazkodva nyújt HR szolgáltatást és támogatást.

Referenciák

Sikereinket partnereink elégedettsége és hosszútávú elköteleződése bizonyítja.