ICT és média

Az ICT iparág dinamikus fejlődése miatt a versenyelőnyt csak kiemelkedő szakemberek foglalkoztatásával lehet hosszútávon fenntartani. Azonban munkaerőpiac komoly kihívásokat rejt a passzív álláskeresők megtalálásától kedve a tehetségek megtartásáig. 

A területre specializált tanácsadóink technológiai tudásukat HR és emberközpontú megközelítéssel kombinálják.  Átlátjuk és értjük a legfontosabb szempontokat, a legnagyobb kihívásokat és a rejtett lehetőségeket. Célunk partnereink komplex HR elképzeléseit integrált megoldásokkal megvalósítani a keresés-kiválasztástól kezdve a szervezetfejlesztésig.  

IT

IT

Az IT területek hirtelen felkapott majd eltűnő trendjei között azok a HR megoldások sikeresek, amelyek felismerik a technológiai tudás és az emberi szempontok közötti egyensúlyt. Az IT infrastruktúra, a fejlesztés és a projekt management területek változásait a munkaerőpiac oldaláról mi is figyelemmel kísértük. A felhőtechnológia üzleti kritériummá válása, a kiberbiztonság, az IoT, a Devops, a Python magyarországi felemelkedése vagy a Java, Javascript és C# központi szerepe ügyfeleink és általuk a JobGroup kihívási közé tartoztak és tartoznak. IT recruitment csapatunk agilis megközelítésben nyújt megoldást az üresedések betöltésére, a csapat bővítésére juniortól a management szintekig. 

Telekommunikáció

A fogyasztói igények és a műszaki környezet folyamatos változása állandó kihívások elé állítja a HR-t telco területeken. Olyan technológiai változásokkal kell szembenézni, mint az 5G, a hálózati biztonság vagy a digitalizált munkahelyek. Ebben a környezetben a vállalatok csak úgy tudják megőrizni versenyképessüket, ha megfelelő technológiai, stratégiai és operatív tudással rendelkező szakemberekkel bővítik csapataikat. Dedikált tanácsadóink az üzleti igényeket szem előtt tartva támogatják partnereink szervezetét.

Telekommunikáció

Média

Média

A médiapiac munkaerőigénye a digitalizáció térnyerésével egyre komplexebb, így a HR stratégiának is ehhez kell igazodnia. A terület magába foglalja az online és offline sajtót, rádiót, televíziót, a filmipart és az ügynökségi és infrastrukturális szolgáltatásokat is. A digitális világ mozgatta médiakörnyezetbe az online formátumok, a közösségi média és az integrálhatóság központi szerepet játszik a trendalakításban. Az innovációk állandó igényt teremtenek a magasan képzett, specializált munkaerőre. A JobGroup csapata piaci rálátással, szakértelemmel, globális technológiai ismeretekkel és lokális munkaerőpiaci tudással találja meg ezeket a szakembereket. Ügyfeleink szeretik egyedi megoldásainkat és hosszútávú támogatásunkat.

Szórakoztatóipar

A szórakoztatóipar folyamatosan változó környezetét a fogyasztók preferenciái, a technológiai újítások és a piacvezető vállalatok innovációi alakítják. Az utóbbi évek bebizonyították: a terület erősen ki van téve a környezeti hatásoknak is, így azok a vállalatok tudnak hosszútávún helytállni, akik biztos alapokra és innovatív látásmódra építik üzleti működésüket. A HR fontos szerepet játszik ebben a megfelelő szakértelem megtalálásán és megtartásán keresztül. Tanácsadó csapatunk számtalan vállalat növekedését támogatva kitapasztalta azokat az egyedi HR megoldásokat, melyek a szórakoztatóipar munkaerő igényeit pontosan kiszolgálják.

Szórakoztatóipar

A JobGroup iparági szakértelme

Ember és technológia

A JobGroup több, mint 30 éves működése során számtalan olyan helyzettel találkoztunk már, ahol bizonyíthattuk: az innovatív és emberközpontú megoldások az erősen technológiai fókusszal rendelkező területeken is sikerre vezetnek. Az üzlet, a HR és a technológia szempontjait egyszerre képviseljük.

Iparági betekintés

Széleskörű piaci rálátásunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogyan működik az ICT és média munkaerőpiaca. Állandó trendfigyeléssel követjük a változásokat és ügyfeleinket a legfrissebb munkaerőpiaci információkkal látjuk el.

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Rólunk mondták

Recruiter, Varian

Rólunk mondták

"A JobGroup csapata nagy szakértelemmel rendelkezik az IT Recruitment területén, a jelöltek biztosítása mellett folyamatos visszajelzéssel és piaci információkkal is segítik a munkánkat és a növekedés elérését. Folyamatos update-et kapunk tőlük, ami megkönnyíti a hatékony felvételi folyamatot. Jó kedvű, fiatalos és lendületes a csapat, ami még tovább segíti a közös a munkát!"

Tanácsadónk

7 év tapasztalattal rendelkezem IT toborzási projektek end-to-end végrehajtásában, vezetésében. Vállalati és ügynökségi tapasztalataimat ötvözve, az üzleti célokat és igényeket szem előtt tartva hatékonyan támogatom a keresés-kiválasztás teljes folyamatát. Széleskörű technológiai és iparági háttérismeretekkel rendelkezem.

Divízióvezetőként fő feladatom a technológiai trendek megfigyelése és felhasználása, az ágazati változások követése és a JobGroup technológiai keresésekkel foglalkozó csapatának támogatása.

Az én sikerem egyezik az Ön sikerével: a megfelelő új munkatárs elhelyezése vállalatánál.

LinkedIn profil

Katona Krisztián

IT toborzás üzletágvezető

Katona Krisztián

IT toborzás üzletágvezető

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;