Gyógyszeripar és egészségügy

A gyógyszeripar és az egészségügy a gazdasági növekedés egyik fő mozgatórugója. Katalizátor szerepük betöltéséhez megfelelő, a stratégiai irányokat támogató munkatársakra van szükségük minden funkcionális területen. Ez speciális kihívással állítja szembe a HR szakembereket: a szakmai ismeretek és tapasztalat mellett kiemelt szerepet kapnak a személyi és emberi kompetenciák.

A Ventiv Health Magyarország, az ország vezető gyógyszeripari HR tanácsadó csapata 2016-ban csatlakozott a JobGroup vállalatához. A közös szakértelem és tapasztalat együtt ad biztos alapot a gyógyszeripar és egészségügy magyar és multinacionális vállalatainak HR támogatására. Sikerünk mutatója, hogy az általunk közvetített munkatársak beválási aránya eléri a 96%-ot.

Gyógyszeripar

Gyógyszeripar

A gyógyszeripari vállalatoknak piacvezető szerepük megtartása érdekében komplex kihívások között kell helyt állniuk. A HR osztályok központi feladata a növekedés fenntartásához szükséges megfelelő munkaerő szolgáltatása. A JobGroup gyógyszeripari csapata juniortól vezetői szintekig szolgálja ki a vállalatok HR igényeit többek között értékesítés, marketing, medical (minőségbiztosítás, gyártás, termelés, törzskönyvezés) és adminisztratív területeken.

Egészségügy

Az egészségügy folyamatosan változó környezete a HR-t is reflektorfénybe állítja. A privát egészségügyi szolgáltatók most néznek szembe azokkal az emberi erőforrás kihívásokkal és változásokkal, amelyek más területeken és iparágakban már végbe mentek. 30 éves működésünknek köszönhetően iparágon belüli és kívüli tapasztalatokkal, innovatív és klasszikus módszerekkel támogatjuk a belső HR osztályokat a megfelelő szellemi munkaerő megtalálásában, meggyőzésében és beléptetésében.

Egészségügy

Szépségipar

Szépségipar

A szépségipar intenzíven növekvő szektor, ahol a globális és a lokális kereslet egyaránt megjelenik. A termékek és szolgáltatások iránti igény a HR szükségleteket is magasabb szintre emelte. Hála a JobGroup magyar és nemzetközi vállalatokkal szerzett gyógyszeripari, egészségügyi és szépségipari tapasztalatának, pontosan ismerjük az iparág munkaerő igényeit és az innovatív megközelítéseket, amelyekkel ezt ki tudjuk szolgálni.

A JobGroup iparági szakértelme

Speciális gyógyszeripari tudás

HR-végzettséggel és gyógyszeripari szaktudással rendelkező kollégáink pontosan ismerik a magyar és multinacionális hátterű, gyógyszeripari-egészségügyi cégek HR igényeit és a speciális munkakörök tartalmát, szükséges kompetenciáit.

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Kapcsolati háló

Kiterjedt iparági kapcsolatrendszerünk segít megtalálni bármilyen pozícióra a megfelelő jelöltet. 30 év alatt az egészségügyben és gyógyszeriparban dolgozók nagy hányadával kerültünk már kapcsolatba, ismereteinket és kapcsolati hálónkat folyamatosan karban tartjuk, építjük.

Rólunk mondták

HR Adviser, Krka Magyarország Kereskedelmi Kft.

Rólunk mondták

"Hosszú évek óta szinte kizárólagos partneri együttműködésünket a maximális megbízhatóság, korrektség, gyorsaság, hatékony kommunikáció és rugalmasság jellemzi. 
A csapattal olyan élmény együtt dolgozni, mintha nem is külön cégben, hanem együtt dolgoznánk, egyfajta közvetlen kollégáknak érzem a velem együttműködőket. Azonnali segítségre, támogatásra számíthatok, folyamatos visszajelzésre és diszkrécióra. 
A cég szakértelme professzionális, nagy múltú tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel, kiváló emberismerettel rendelkező, elhivatott kollégákat ismertem meg, akik teljes odaadással végzik a rájuk bízott feladatokat. 
Számomra nagyon fontos az eredményesség, ezért is dolgozom szívesen a céggel."

Tanácsadónk

Tanári diplomával 1996 óta dolgozom HR-területen, akkor csatlakoztam a jelenlegi cégünk elődjéhez, a gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Ventiv Healthhez. Szakmai tudásom megalapozása céljából 2001-ben elvégeztem a gödöllői Szent István Egyetem HR Manager posztgraduális szakát, majd 2010-ben a KPMG Akadémia szervezésében üzleti coach oklevelet szereztem.

Cégünk 2016-ban olvadt be a JOB Kft-be, korábban a gyógyszeripari-egészségügyi tanácsadó üzletágat vezettem. 2021. szeptemberétől ügyvezető-helyettesként a JobGroup direkt keresési és executive search csapatát irányítom, ami a Prime by JobGroup nevet viseli.

LinkedIn profil

Tál Mariann

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Tál Mariann

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;