Energia és közművek

Az energetikai szektor folyamatosan változó trendek és technológiai újítások által befolyásolt terület. Az olyan innovatív megoldások, mint például az okosotthonok, okosvárosok, a zöld energia, vagy a napenergia felhasználás megkövetelik a vállalatoktól, hogy megfelelően képzett, az innovációkkal lépést tartómunkatársakkal töltsék fel csapataikat.

A JobGroup szakértő tanácsadói ismerik az energia és közmű szektor technológiai és iparági változásait. Kipróbált és jól bevált HR megoldásokat kombinálunk innovatív megközelítésekkel, hogy minden esetben hatékony választ adjunk partnereink sürgető HR kihívásaira.

Energetikai szolgáltatások

Energetikai szolgáltatások

Az energetikai szolgáltatások területén működő vállalatok egyedi HR megközelítést kell, hogy elsajátítsanak. Műszaki keresésekre szakosodott csapatunk a JobGroup több, mint 30 éves szakértelmével és tapasztalatával felvérezve ad biztos választ a terület kihívásaira. A globális iparági trendeket figyelve, de a lokális sajátosságokhoz alkalmazkodva nyújtunk HR megoldásokat partnereink számára.

Olaj

A globális olajpiac az egyik leggyorsabban növekvő szegmens az energiaszektorban. A kereslet és az üzleti növekedés kiszolgálására kompetens és magasan képzett szellemi munkaerőre van szükség. A JobGroup HR megoldásai a legmodernebb keresési módszereket kombinálják a klasszikus és bevált megoldásokkal. Több, mint 30 éves tapasztalatunk, műszaki területekre specializálódott tanácsadóink és az iparág széleskörű ismerete biztosítja, hogy megoldásaink gyors és hatékony választ adjanak partnereink kihívásaira.

Olaj

Vegyipar

Vegyipar

Az üzleti és technológiai változások a vegyiparban is új perspektívát teremtettek az emberi erőforrás kihívások megoldásában. Az automatizáció és az AI technológiák hatékonyabbá teszik a folyamatokat, ugyanakkor megteremtik az igényt a szakképzett, új megoldásokat bevezetni, működtetni képes munkaerő iránt. A JobGroup tanácsadó csapata széleskörű kapcsolati hálóval rendelkezik vegyipari területeken, pontosan ismeri a mérnöki kihívásokat és sikerrel szolgálja ki a támogató funkciók HR igényeit is.

Bányászat és fémipar

A bányászat és a fémfeldolgozás területének emberi erőforrás igényei globális megközelítéseket, de lokális tapasztalatot és ismereteket követelnek. A JobGroup integrált megoldásai a szakmai elvárásokat figyelemmel kísérve, az üzleti és emberi szempontokat maximálisan kiszolgálva adnak választ a terület belső HR osztályainak kihívásaira. Műszaki tanácsadó csapatunk több, mint 30 év tapasztalatával és iparági ismereteivel támogatja a vállalati HR és toborzási stratégia megvalósulását.

Bányászat és fémipar

A JobGroup iparági szakértelme

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Széles kapcsolati háló

Több, mint 30 éves tapasztalatunknak köszönhetően széles piaci rálátással és kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk. Munkánk során a legfontosabb értékünk az ember, figyelmet fordítunk rá, hogy kapcsolatainkat folyamatosan fejlesszük, karban tartsuk.

Iparági betekintés

Széleskörű piaci rálátásunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogyan működik az energia szektor és a közművek munkaerőpiaca. Állandó trendfigyeléssel követjük a változásokat és ügyfeleinket a legfrissebb munkaerőpiaci információkkal látjuk el.

Tanácsadónk

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Tanári diplomával 1996 óta dolgozom HR-területen, akkor csatlakoztam a jelenlegi cégünk elődjéhez, a gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Ventiv Healthhez. Szakmai tudásom megalapozása céljából 2001-ben elvégeztem a gödöllői Szent István Egyetem HR Manager posztgraduális szakát, majd 2010-ben a KPMG Akadémia szervezésében üzleti coach oklevelet szereztem.

Cégünk 2016-ban olvadt be a JOB Kft-be, korábban a gyógyszeripari-egészségügyi tanácsadó üzletágat vezettem. 2021. szeptemberétől ügyvezető-helyettesként a JobGroup direkt keresési és executive search csapatát irányítom, ami a Prime by JobGroup nevet viseli.

LinkedIn profil

industry&supply chain recruitment üzletágvezető

Mérnökként szakmai pályafutásom első 16 évét egy telekommunikációs multinacionális nagyvállalatnál töltöttem. Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalataimat felhasználva csatlakoztam a tanácsadói szakmához életvezetési coachként, majd HR szolgáltatási területen.

Fókusz területem a műszaki és logisztikai szakemberek fejvadászata, specialista és vezetői szintű keresés–kiválasztás kis- közép- és nagyvállalatoknál. Iparági gyakorlati tapasztalataimnak köszönhetően könnyen megértem ügyfeleim problémáját.

LinkedIn profil

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;