SSC, BSC és ISSC

A magyar munkaerőpiac ideális környezetet teremt a szolgáltatóközpontok működésének, köszönhetően a relatíve alacsony költségek mellett alkalmazható szakképzett és motivált munkavállalóknak. Nem meglepő, hogy Magyarország a második legnagyobb közép-európai szolgáltatóközponti piac.

A JobGroup magyar megjelenésük óta foglalkozik az SSC-k, BSC-k és ISSC-k munkaerővel kapcsolatos kihívásaival, így ismerjük a terület munkaerőigényét: specifikus szaktudásra, nyelvismeretre és a multikulturális környezet iránti nyitottságra van szükség a munkavállalók részéről. Pályakezdő és junior szinttől szakértő szintekig fedjük le a teljes szolgáltatóközponti piac munkaerőigényét.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Számtalan magyar szolgáltatóközpont működtet ügyfélszolgálati funkciókat. A JobGroup tanácsadó csapata több szolgáltatóközpont ügyfélszolgálati megüresedését töltötte már be. Ismerjük azokat a tulajdonságokat, amikkel a munkavállalóknak rendelkeznie kell ahhoz, hogy a területen személyesen és szakmailag is fejlődni tudjanak és hosszútávon a vállalat alkalmazásában maradjanak. Folyamatosan frissített jelölt adatbázissal rendelkezünk az ügyfélszolgálati pozíciókra alkalmas munkavállalókból.

Üzleti támogatás és beszerzés

A szolgáltatóközpontok legfontosabb előnyei közé tartozik a rugalmasság és a költséghatékonyság, ami különösen fontos a beszerzési és üzleti támogató funkcióknál. Az ilyen központok hatékony működéséhez megfelelő tapasztalattal és személyi képességekkel rendelkező munkaerőre van szükség. Tanácsadó csapatunk jól bevált módszerekkel és innovatív megközelítésekkel találja meg az ezeknek az elvárásoknak megfelelő jelölteket partnereink magyar szolgáltatóközpontjaiba.

Üzleti támogatás és beszerzés

Pénzügy

Pénzügy

A kiszervezett pénzügyi tevékenységek kritikus jelentőséget hordoznak a vállalati tevékenység gördülékeny működésében. A pénzügyi szolgáltatóközpontokban dolgozó munkavállalóknak ország és funkcióspecifikus szaktudással kell rendelkezniük. A magyar munkaerőpiac képes ezt az igényt kiszolgálni, azonban a megfelelő szakemberek megtalálása idő és energiaigényes feladat. A JobGroup csapata több, mint 30 év tapasztalatával és többszáz pénzügyi szolgáltatóközpontba történő elhelyezéssel a háta mögött tudja, hol találja meg a megfelelő munkavállalókat partnereink számára.

HR

A szolgáltatóközpontokba kiszervezett HR folyamatok fontos szerepet töltenek be a vállalati működés biztosításában. A különböző országok jogi és szabályozási környezetét ismerve, ahhoz alkalmazkodva nyújtanak hatékony szolgáltatásokat, így leendő munkavállalóikban speciális szakmai és személyes képességeket keresnek. A JobGroup széleskörű kapcsolati hálója és szakértő csapata készen áll arra, hogy a megtalálja, meggyőzze és elhelyezze a megfelelő munkaerőt partnereink magyar szolgáltatóközpontjaiban.

HR

Technológia

Technológia

Az üzleti élet egyre növekvő technológiai elvárásai megteremtették az igényt az IT funkciókat ellátó szolgáltatóközpontok létrehozására. Az itt zajló szoftverfejlesztés, automatizáció, robotika, IT támogató funkciók és számos további kulcsfontosságú tevékenységek speciális szaktudást követelnek a munkavállalóktól, miközben a szolgáltatóközpontok egyedi környezetéhez is alkalmazkodni kell. IT és mérnöki csapatunk gondoskodik a technológiai és műszaki háttérről, miközben SSC tanácsadóink biztosítják a speciális területi ismereteket és elvárásokat.

A JobGroup iparági szakértelme

Specialisták és pályakezdők

A szolgáltatóközpontok egyaránt keresnek a tapasztalat, szakképzett specialistákat és a pályakezdő, frissdiplomás fiatalokat. Legyen szó motiválható fiatalokról vagy tapasztalt szakemberekről, a JobGroup tanácsadói mindkét igényre biztos, kipróbált megoldást nyújtanak.

Tehetségmegtartás

A szolgáltatóközpontok egyik legnagyobb kihívása a megszerzett tehetségek megtartása. Tanácsadóink a jelöltek motivációját, személyi készségeit, kultúrába illeszkedését is felmérik, ezzel növelve a beválás arányát. Kereséseinkre garanciát vállalunk.

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink minden szenioritási szinten megoldást nyújtanak. Szolgáltatóközponti partnereink jellemzően munkaerő-kölcsönzést és munkaerő-közvetítés vesznek igénybe, de fejvadászat, vezető-kiválasztási és kiegészítő HR szolgáltatásaink is hatékonyan támogatják a HR folyamatokat.

Rólunk mondták

szolgáltatóközpontja, Budapest

Rólunk mondták

"A JobGroup megbízható beszállító, amikor tőlük érkezik jelölt, akkor tudjuk, hogy nem lesz vele gond és felkészültek fog érkezni. Az eredményeik kimagaslóak, 4 beszállítónk közül ők töltik be a megüresedések több, mint felét.
A JobGroup csapata gyorsan reagál és hiteles, hasznos információkkal állnak a rendelkezésünkre. Szívesen támaszkodunk szakmai tudásukra az együttműködésünk során. Csak így tovább!"

Tanácsadónk

munkaerő-kölcsönzési üzletágvezető

2008-ban kezdtem HR pályafutásom toborzási területen. Beszippantott ez a világ, már közel 15 éve segítem ügyfeleim munkaerő felvételének folyamatait. Sikerült megtapasztalnom az ágazat minden szintjét: asszisztens, tanácsadó és Team Leader felelősségi köröket láttam el.
Toborzási üzletágvezetőként most fő feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, tárgyalások lefolytatása, árajánlatok és tenderek elkészítése, keresési projektek koordinálása, csapatom számára a prioritások és eszkalációk kezelése. Fő célom, hogy ne sablonok alapján végezzem munkám, hanem mindenki számára megtaláljam azt a testre szabott megoldást, mellyel a legnagyobb elégedettséget tudom kiváltani.

LinkedIn profil

IT toborzás üzletágvezető

7 év tapasztalattal rendelkezem IT toborzási projektek end-to-end végrehajtásában, vezetésében. Vállalati és ügynökségi tapasztalataimat ötvözve, az üzleti célokat és igényeket szem előtt tartva hatékonyan támogatom a keresés-kiválasztás teljes folyamatát. Széleskörű technológiai és iparági háttérismeretekkel rendelkezem.

Divízióvezetőként fő feladatom a technológiai trendek megfigyelése és felhasználása, az ágazati változások követése és a JobGroup technológiai keresésekkel foglalkozó csapatának támogatása.

Az én sikerem egyezik az Ön sikerével: a megfelelő új munkatárs elhelyezése vállalatánál.

LinkedIn profil

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;