Gyártás, termelés és ipar 4.0

A gyártás és termelés területén új megközelítések, módszerek és technológiák jelennek meg évről-évre. A fejlődés maga utána vonzza az üzleti változásokat is. A HR osztályoknak proaktívan kell reagálni, gyakran már az újdonság megjelenése előtt készen állva a megfelelő szakértelem és munkaerő biztosításával.

A JobGroup tudásbázisát több, mint 30 éves piaci működésünk, szakértelmét pedig mérnökként is tapasztalattal rendelkező üzletágvezetőnk adja. Támogatásunk biztos pontot nyújt a gyorsan változó üzleti környezetben. Toborzó szolgáltatásunkkal levesszük a keresés-kiválasztás terhét a belső HR osztályról, miközben kiegészítő HR szolgáltatásaink további támogatást nyújtanak a HR folyamatok hatékonyságának növelésében.

Építőipar

Építőipar

Az építőipar gazdasági növekedése az innovációban rejlik és a folyamatos technológiai változások mellett a megfelelő szakképzett munkaerő megtalálása, megtartása, fejlesztése kulcsfontosságú szereplővé emeli a HR osztályokat. A JobGroup iparági ismeretei és több, mint 30 év tapasztalata biztos támogatást és tehermentesítést nyújt a belső HR osztályok számára. Mérnöki csapatunk beszéli a műszaki szakemberek nyelvét, miközben jól ismeri a HR szakma bevált és innovatív megoldásainak ideális kombinációját.

Autóipar

A magyar autóipar az ország ipari termelésének húzóágazata, azonban az utóbbi évek trendjei merőben új üzleti megközelítést követelnek a területen működő vállalatoktól. A JobGroup csapata több, mint 30 éve szolgál ki autóipari vállalatokat integrált szellemi HR szolgáltatásokkal, így partnereinkkel közösen tapasztaltuk meg a változásokat. Az operatív folyamatok innovációjától kezdve az elektromos autógyártás betöréséig minden újdonság a HR osztályoktól is gyors reakciót kíván. Támogatásunkkal a belső HR osztály friss iparági információk alapján hozhat stratégiailag fontos döntéseket, miközben a kiszervezett HR folyamatokat biztos kézben tudhatja.

Autóipar

Ipari termelés

Ipari termelés

Az ipari termelés területén csak azok a vállalatok tudnak lépést tartani a versenyképesség feltételeivel, akik készen állnak a folyamataikat az innováció és a hatékonyság szellemiségében folyamatosan fejleszteni. Ez így igaz a területen dolgozó HR osztályokra is. Iparági ismeretekkel rendelkező szenior tanácsadóink biztos támogatást nyújtanak a szellemi munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén és kiegészítő HR szolgáltatásaink biztosítják a HR folyamatok hosszútávú stabilitását.

Agrárszektor

Több, mint 30 éves működésünk alatt figyelemmel kísértük az agrárszektor változásait. A növekedés és a technológiai innovációk megkövetelik a vállalatoktól a humánerőforrás politikájuk frissen tartását. Megfelelő fehérgalléros szakemberek hiányában a termelékenység nem tud lépést tartani a globális és lokális piac elvárásaival. A JobGroup szakértő csapata ismeri a terület sajátos szellemi munkaerő igényét és jól bevált módszerekkel kínálunk megoldást partnereink HR kihívásaira.

Agrárszektor

Ipar 4.0

Ipar 4.0

A digitalizáció, az automatizáció és a kommunikációs technológiák alapjaiban alakítják át az iparról alkotott képünk. A következő évtizedek HR kihívásainak megoldását ma kell elkezdenünk, ami a HR, az IT és a műszaki területek szoros összekapcsolódásával kezdődik. Olyan szakemberekre van szükség, akik megalapozni és működtetni tudják a legfrissebb technológiai eszközöket. A JobGroup szakértői figyelemmel kísérik a változó trendeket és lefordítják azt a HR osztályok igényeire a megfelelő szakemberek megtalálásán keresztül.

Fogyasztási cikkek

Az fogyasztási cikkek területének humánerőforrás igénye az utóbbi években egyre magasabb. Az e-kereskedelem és a globalizáció-lokalizáció kettősségében mozgó vállalatoknak olyan szellemi munkaerőre van szüksége, akik biztos alapot adnak az üzleti növekedésben. A JobGroup működése kezdete óta szolgál ki FMCG területen működő vállalatokat, így pontosan ismerjük az egyedi HR elvárásokat és igényeket. Támogatásunkkal a belső HR osztály a legfontosabb stratégiai feladatokra koncentrálhat, miközben mi biztosítják a gördülékeny toborzás-kiválasztást és támogató HR szolgáltatásokat.

Fogyasztási cikkek

A JobGroup iparági szakértelme

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Iparági szakértelem

A JobGroup mérnöki divíziójának vezetője maga is mérnökként dolgozott 16 évig, így pontosan ismeri a terület emberi és szakmai szempontjait. IT csapatunkkal és senior tanácsadóinkkal karöltve a gyártás és termelés minden munkaerővel kapcsolatos kérdésére biztos választ tud adni.

Széles kapcsolati háló

Több, mint 30 éves tapasztalatunknak köszönhetően széles piaci rálátással és kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk. Munkánk során a legfontosabb értékünk az ember, figyelmet fordítunk rá, hogy kapcsolatainkat folyamatosan fejlesszük, karban tartsuk.

Rólunk mondták

HR Manager, Hajdú Cégcsoport

Rólunk mondták

Én az az ügyfél vagyok, aki nem a céghez, hanem az asztal másik oldalán lévő szakemberhez kötődik.
A több éves közös munka során megtanultuk megérteni és megérezni egymás kimondott és ki nem mondott gondolatait. Ha sikerül ráérezni a közös irányra, akkor már célegyenesben vagyunk. Már csak egy kis szerencse kell, hogy a megfelelő jelölt készenálljon a változásra, és belevágjon az új kalandba.
 

Tanácsadónk

Mérnökként szakmai pályafutásom első 16 évét egy telekommunikációs multinacionális nagyvállalatnál töltöttem. Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalataimat felhasználva csatlakoztam a tanácsadói szakmához életvezetési coachként, majd HR szolgáltatási területen.

Fókusz területem a műszaki és logisztikai szakemberek fejvadászata, specialista és vezetői szintű keresés–kiválasztás kis- közép- és nagyvállalatoknál. Iparági gyakorlati tapasztalataimnak köszönhetően könnyen megértem ügyfeleim problémáját.

LinkedIn profil

Érsek Szilvia

industry&supply chain recruitment üzletágvezető

Érsek Szilvia

industry&supply chain recruitment üzletágvezető

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;