Munkaerő-közvetítés

Szolgáltatások

End-to-end munkaerő-közvetítő szolgáltatásunk célja, hogy maximális hatékonyság mellett találjuk meg ügyfeleink számára új munkatársaikat. A megfelelő szakemberek elhelyezésével csökken a fluktuáció és hosszútávon épül a belső szervezet. Az általunk átvállalt közvetítési feladatok tehermentesítik a házon belüli HR és munkaügyi csapatokat.
Szakterületek, iparágak szerint négy tanácsadó csapattal rendelkezünk, akik közös tudása és állandó kapcsolódása biztosítja, hogy ügyfeleink minden igényére teljeskörű választ adhassunk.

Általános közvetítés

A növekvő vállalatok teljes üzleti potenciáljukat csapatuk folyamatos bővítése mellett érhetik el. Munkaerő-közvetítési csapatunk költséghatékony HR megoldást nyújt az általános vállalati működés számos területén. Tapasztalt tanácsadóink egyaránt ismerik a HR és az iparági igényeket bármilyen operatív területen az adminisztrációtól kezdve, a pénzügyön át az értékesítésig.

Munkaerő-közvetítés szolgáltató központokba

A Szolgáltatóközpontoknak operatív specializációjukból adódóan olyan képzett szakemberekre van szükségük, akik rendszerint globális környezetben is megállják a helyüket kiváló nyelvtudásukkal. Tanácsadóink egyedi igényekre szabott HR megoldásokkal biztosítják a folyamatos, rugalmas és költséghatékony munkaerőáramlást.

IT szakértők közvetítése

A továbbra is egyre növekvő IT munkaerőigény az IT toborzás szerepét még határozottabban kiemeli az üzleti életben. IT munkaerő-közvetítő csapatunk a legfrissebb toborzási módszerekkel találja meg a megfelelő jelölteket, tanácsadóink kiemelkedő technológiai ismeretei pedig hitelességet és kiválasztási hatékonyságot biztosítanak ügyfeleink és jelöltjeink számára.

Mérnök szakértők közvetítése

A műszaki szakemberek megtalálása, meggyőzése és elhelyezése egyedi feladat, ami egyaránt követel műszaki és HR tudást. Mérnöki munkaerő-közvetítő csapatunk vezetője 16 évet dolgozott mérnökként, így pontosan ismeri a műszaki szakemberek elvárásait. Tapasztalt csapatunk a műszaki, üzleti és HR szempontok összehangolásával szolgáltat megfelelő munkaerőt.

Rólunk mondták

HR Manager, Lilly

„Az elmúlt években mindig a legmagasabb színvonalú támogatást kaptam. A kiválasztások során releváns, jó jelölteket ajánlottatok, akik nemcsak a profilnak feleltek meg, de nagyon jól illeszkedtek az általam képviselt cég kultúrájához és értékrendjéhez, ami egy kiválasztás sikerének a kulcsa, HR Managerként ez rengetek terhet vett le a vállamról. Az együttműködésünk bármely területén, ha felmerült egy probléma, arra mindig közösen, partnerként kerestünk és találtunk megoldást, így mindig elégedetten távoztam.”

Tanácsadónk

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Tanári diplomával 1996 óta dolgozom HR-területen, akkor csatlakoztam a jelenlegi cégünk elődjéhez, a gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Ventiv Healthhez. Szakmai tudásom megalapozása céljából 2001-ben elvégeztem a gödöllői Szent István Egyetem HR Manager posztgraduális szakát, majd 2010-ben a KPMG Akadémia szervezésében üzleti coach oklevelet szereztem.

Cégünk 2016-ban olvadt be a JOB Kft-be, korábban a gyógyszeripari-egészségügyi tanácsadó üzletágat vezettem. 2021. szeptemberétől ügyvezető-helyettesként a JobGroup direkt keresési és executive search csapatát irányítom, ami a Prime by JobGroup nevet viseli.

LinkedIn profil

munkaerő-kölcsönzési üzletágvezető

2008-ban kezdtem HR pályafutásom toborzási területen. Beszippantott ez a világ, már közel 15 éve segítem ügyfeleim munkaerő felvételének folyamatait. Sikerült megtapasztalnom az ágazat minden szintjét: asszisztens, tanácsadó és Team Leader felelősségi köröket láttam el.
Toborzási üzletágvezetőként most fő feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, tárgyalások lefolytatása, árajánlatok és tenderek elkészítése, keresési projektek koordinálása, csapatom számára a prioritások és eszkalációk kezelése. Fő célom, hogy ne sablonok alapján végezzem munkám, hanem mindenki számára megtaláljam azt a testre szabott megoldást, mellyel a legnagyobb elégedettséget tudom kiváltani.

LinkedIn profil

mérnöki üzletágvezető

Mérnökként karrierem első 16 évét egy multinacionális nagyvállalatnál töltöttem. Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalataimat felhasználva csatlakoztam a tanácsadói szakmához HR szolgáltatási területen. Munkámnak fő fókusza mérnöki területen a fejvadászat, specialista és vezetői szintű keresés–kiválasztás kis- közép- és nagyvállalatoknál.

Divízióvezetőként fő feladatom a JobGroup mérnöki csapatának támogatása, a munkaerőpiac feltérképezése, az ügyfelek és a jelöltek támogatása, kapcsolattartás a teljes kiválasztási folyamat során. Motivációm a kölcsönös előnyökön alapuló hosszú távú együttműködés kialakítása, és annak fenntartása.

LinkedIn profil

IT toborzás üzletágvezető

7 év tapasztalattal rendelkezem IT toborzási projektek end-to-end végrehajtásában, vezetésében. Vállalati és ügynökségi tapasztalataimat ötvözve, az üzleti célokat és igényeket szem előtt tartva hatékonyan támogatom a keresés-kiválasztás teljes folyamatát. Széleskörű technológiai és iparági háttérismeretekkel rendelkezem.

Divízióvezetőként fő feladatom a technológiai trendek megfigyelése és felhasználása, az ágazati változások követése és a JobGroup technológiai keresésekkel foglalkozó csapatának támogatása.

Az én sikerem egyezik az Ön sikerével: a megfelelő új munkatárs elhelyezése vállalatánál.

LinkedIn profil