Kereskedelem

A kereskedelem területén működő vállalatok közvetlenül ki vannak téve a globális és lokális gazdasági környezet változásainak és eseményeinek. A megoldás az üzleti élet rugalmasságában, a lokális és globális hatások egymás melletti egyensúlyában rejlik.

A JobGroup szakértő HR tanácsadói ismerik a kereskedelem üzleti modelljeit és az azokhoz illeszthető HR megoldásokat. Integrált megoldásaink kulcsfontosságú információkkal és személyre szabott innovatív megközelítésekkel adnak választ a terület komplex humán erőforrás igényeire.

Kiskereskedelem és e-kereskedelem

Kiskereskedelem és e-kereskedelem

Magyarország egyike a top 6, e-kereskedelmi szempontból leggyorsabban növekvő európai országnak. A fogyasztói szokások változása és a technológiai újtások minden eddiginél gyorsabbá tették a kiskereskedelem és e-kereskedelem helyi és nemzetközi térnyerését. A növekedéshez szakképzett és kompetens szellemi munkaerőre van szükség. A JobGroup tapasztalt HR tanácsadói ebben nyújtanak megoldást partnereinknek – legyen szó munkaerő-közvetítésről, -kölcsönzésről vagy HR támogató szolgáltatásokról.

Nagykereskedelem

A nagykereskedelemben évtizedek óta bevett gyakorlatok és módszerek mentén működő vállalatokat újragondolásra ösztönözte a változó technológiai környezet és elvárások. Az újítások a HR megközelítéseket is elérte. A belső toborzás ma már nem elegendő – az új tehetségeket a vállalaton kívülről kell bevonni, ami a toborzáson túl a munkáltatói márkaépítés és a megtartás stratégiáinak megújítását követeli. A JobGroup szakértői biztos támogatást nyújtanak az új szakemberek megtalálásában, meggyőzésében és elhelyezésében, miközben a belső HR osztály az emberi erőforrás megközelítés frissítésén dolgozhat.

Nagykereskedelem

Turizmus és vendéglátás

Turizmus és vendéglátás

A turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság egyik fő mozgatórugója. A technológiai innovációk és a digitális újítások erre a területre is begyűrűztek. Csak azok a vállalatok tudnak versenyképesek maradni, akik képesek ezeket a változásokat az operatív működésük és versenyelőnyük alapjaivá tenni. A megfelelő szellemi munkaerő alkalmazása elengedhetetlen ennek biztosítására. A JobGroup integrált HR szolgáltatásai a klasszikus HR megközelítéseket kombinálja a legmodernebb megoldásokkal, ezzel biztosítva a hatékony és innovatív HR támogatást.

Szállítmányozás és logisztika

A COVID-19 átalakította a szállítmányozás és a logisztika kereslet-kínálat rendszerét és csak a reziliens vállalatok tudtak növekvő pályán maradni. Ezeknek a cégeknek viszont egy teljesen új digitális környezetben és az ahhoz kapcsolódó technológiai megoldások mentén kell működniük. A változások az emberi erőforrás igényekben is megjelennek: új, szakképzett munkaerőre van szükség az üzleti működés biztosításához. A JobGroup több, mint 30 év tapasztalatával már számtalan iparágban nyomon követte és támogatta ezeket a változásokat és megoldásainkkal a szállítmányozási és logisztikai terület szereplői számára is biztos támaszt tudunk nyújtani.

Szállítmányozás és logisztika

A JobGroup iparági szakértelme

Megoldások iparágon kívül és belül

Szakértő tanácsadóink számtalan vállalatot támogattak már HR és toborzási kihívások megoldásában. Tapasztalatunkat a teljes magyar munkaerőpiacon szereztük és ismerjük a kereskedelmet formáló trendeket is, így a jól bevált módszereket le tudjuk fordítani a területen működő partnereink igényeire.

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Kapcsolati háló

Kiterjedt iparági kapcsolatrendszerünk segít megtalálni bármilyen pozícióra a megfelelő jelöltet. Több, mint 30 év alatt a területen dolgozók nagy hányadával kerültünk már kapcsolatba, ismereteinket és kapcsolati hálónkat folyamatosan karban tartjuk, építjük.

Tanácsadónk

Tanári diplomával 1996 óta dolgozom HR-területen, akkor csatlakoztam a jelenlegi cégünk elődjéhez, a gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Ventiv Healthhez. Szakmai tudásom megalapozása céljából 2001-ben elvégeztem a gödöllői Szent István Egyetem HR Manager posztgraduális szakát, majd 2010-ben a KPMG Akadémia szervezésében üzleti coach oklevelet szereztem.

Cégünk 2016-ban olvadt be a JOB Kft-be, korábban a gyógyszeripari-egészségügyi tanácsadó üzletágat vezettem. 2021. szeptemberétől ügyvezető-helyettesként a JobGroup direkt keresési és executive search csapatát irányítom, ami a Prime by JobGroup nevet viseli.

LinkedIn profil

Tál Mariann

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Tál Mariann

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;