Kereskedelem

A kereskedelem területén működő vállalatok közvetlenül ki vannak téve a globális és lokális gazdasági környezet változásainak és eseményeinek. A megoldás az üzleti élet rugalmasságában, a lokális és globális hatások egymás melletti egyensúlyában rejlik.

A JobGroup szakértő HR tanácsadói ismerik a kereskedelem üzleti modelljeit és az azokhoz illeszthető HR megoldásokat. Integrált megoldásaink kulcsfontosságú információkkal és személyre szabott innovatív megközelítésekkel adnak választ a terület komplex humán erőforrás igényeire.

Kiskereskedelem és e-kereskedelem

Kiskereskedelem és e-kereskedelem

Magyarország egyike a top 6, e-kereskedelmi szempontból leggyorsabban növekvő európai országnak. A fogyasztói szokások változása és a technológiai újtások minden eddiginél gyorsabbá tették a kiskereskedelem és e-kereskedelem helyi és nemzetközi térnyerését. A növekedéshez szakképzett és kompetens szellemi munkaerőre van szükség. A JobGroup tapasztalt HR tanácsadói ebben nyújtanak megoldást partnereinknek – legyen szó munkaerő-közvetítésről, -kölcsönzésről vagy HR támogató szolgáltatásokról.

Nagykereskedelem

A nagykereskedelemben évtizedek óta bevett gyakorlatok és módszerek mentén működő vállalatokat újragondolásra ösztönözte a változó technológiai környezet és elvárások. Az újítások a HR megközelítéseket is elérte. A belső toborzás ma már nem elegendő – az új tehetségeket a vállalaton kívülről kell bevonni, ami a toborzáson túl a munkáltatói márkaépítés és a megtartás stratégiáinak megújítását követeli. A JobGroup szakértői biztos támogatást nyújtanak az új szakemberek megtalálásában, meggyőzésében és elhelyezésében, miközben a belső HR osztály az emberi erőforrás megközelítés frissítésén dolgozhat.

Nagykereskedelem

Turizmus és vendéglátás

Turizmus és vendéglátás

A turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság egyik fő mozgatórugója. A technológiai innovációk és a digitális újítások erre a területre is begyűrűztek. Csak azok a vállalatok tudnak versenyképesek maradni, akik képesek ezeket a változásokat az operatív működésük és versenyelőnyük alapjaivá tenni. A megfelelő szellemi munkaerő alkalmazása elengedhetetlen ennek biztosítására. A JobGroup integrált HR szolgáltatásai a klasszikus HR megközelítéseket kombinálja a legmodernebb megoldásokkal, ezzel biztosítva a hatékony és innovatív HR támogatást.

Szállítmányozás és logisztika

A COVID-19 átalakította a szállítmányozás és a logisztika kereslet-kínálat rendszerét és csak a reziliens vállalatok tudtak növekvő pályán maradni. Ezeknek a cégeknek viszont egy teljesen új digitális környezetben és az ahhoz kapcsolódó technológiai megoldások mentén kell működniük. A változások az emberi erőforrás igényekben is megjelennek: új, szakképzett munkaerőre van szükség az üzleti működés biztosításához. A JobGroup több, mint 30 év tapasztalatával már számtalan iparágban nyomon követte és támogatta ezeket a változásokat és megoldásainkkal a szállítmányozási és logisztikai terület szereplői számára is biztos támaszt tudunk nyújtani.

Szállítmányozás és logisztika

A JobGroup iparági szakértelme

Megoldások iparágon kívül és belül

Szakértő tanácsadóink számtalan vállalatot támogattak már HR és toborzási kihívások megoldásában. Tapasztalatunkat a teljes magyar munkaerőpiacon szereztük és ismerjük a kereskedelmet formáló trendeket is, így a jól bevált módszereket le tudjuk fordítani a területen működő partnereink igényeire.

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Kapcsolati háló

Kiterjedt iparági kapcsolatrendszerünk segít megtalálni bármilyen pozícióra a megfelelő jelöltet. Több, mint 30 év alatt a területen dolgozók nagy hányadával kerültünk már kapcsolatba, ismereteinket és kapcsolati hálónkat folyamatosan karban tartjuk, építjük.

Tanácsadónk

Mérnökként szakmai pályafutásom első 16 évét egy telekommunikációs multinacionális nagyvállalatnál töltöttem. Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalataimat felhasználva csatlakoztam a tanácsadói szakmához életvezetési coachként, majd HR szolgáltatási területen.

Fókusz területem a műszaki és logisztikai szakemberek fejvadászata, specialista és vezetői szintű keresés–kiválasztás kis- közép- és nagyvállalatoknál. Iparági gyakorlati tapasztalataimnak köszönhetően könnyen megértem ügyfeleim problémáját.

LinkedIn profil

Érsek Szilvia

industry&supply chain recruitment üzletágvezető

Érsek Szilvia

industry&supply chain recruitment üzletágvezető

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;