Küldetésünk

1992-es megalapításunk óta dolgozunk azon, hogy partnereink kiváló szakemberekkel gazdagodjanak, álláskeresőink pedig szakmailag kiteljesedhessenek karrierépítésük során. Jelenlétünk és támogatásunk új megközelítéseket, dinamizmust, hatékonyságot és eredményességet hoznak partnereink életébe.

Több, mint 30 éve működünk sikeresen, pontosan ismerjük a munkaerőpiacot, annak változásait és tendenciáit. Tiszteljük a jól bevált módszereket és folyamatosan keressük az innovatív megoldásokat. A közös gondolkodás értékteremtő erejében hiszünk. Párbeszédet keresünk, kezdeményezünk és tartunk fent a piac szereplőivel.

Együttműködésünkben értékes dolgok születnek.

Vezetőkiválasztó csapatunk, a Prime by JobGroup az IESF (International Executive Search Federation) kizárólagos magyar partnere. Közös munkánk nyomán az egyik legnagyobb nemzetközi Executive Search hálózat részei vagyunk, amely világszerte kínál kiemelkedő értékű, globálisan integrált, magas színvonalú vezetői megoldásokat.

Itt találkozhatunk

Beszéljük át a HR szakma és a munkaerőpiac legfontosabb változásait, trendjeit. Számos HR rendezvényen vagyunk jelen, találkozzunk valamelyiken személyesen!

04.24. Portfolio Sustainable Tech Konferencia

Találkozzunk április 24-én a Hotel Mariott-ban ahol kollégánk, Franke Orsolya előadóként szerepel a Portfolio SUSTAINABLE TECH 2024 konferenciáján. Gyertek és hallgassátok meg „Green tech munkaerőpiac - Hogyan fog mindkét fél „felnőni” a jövő kihívásaihoz?” című előadását, majd beszélgessünk a HR kihívásairól.

2024.04.24.

05.08. Exkluzív, zártkörű HR Reggeli, Debrecen

Május 8.-án exkluzív, zártkörű HR Üzleti Reggelit szervezünk Debrecenben! Az eseményre a régió meghatározó szereplői közül kértünk fel szakértőket, hogy körbejárjuk hogyan férhet meg egymás mellett ugyanazon regionális HR piacon a régi és az új HR-stratégia? Hogyan látja a térség HR-kihívásait egy évek óta Debrecenben működő és egy, a közelmúltban beruházást indító cég?

2024.05.08.

06.13. Business Fest

Találkozzunk június 13.-án a JobGroup standján, a Millenáris Park B épületének földszintjén! Idén is részesei leszünk az év egyik meghatározó üzleti fesztiváljának, a Business Fest eseményének, ahol idén is kiállítók leszünk. Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül!    

2024.06.13.

Érdeklődik valamelyik eseményünk iránt? Tudjon meg többet! Levelére egy munkanapon belül visszajelzünk a részletekkel.

Pilléreink

Biztos alapokra építünk, hogy ügyfeleink számára valódi értéket tudjunk teremteni.

Szakembereink

Csapatunk kiváló szakemberekből áll. Partnereinknek több éves releváns iparági tapasztalattal rendelkező HR tanácsadók nyújtanak valódi támogatást. Tanácsadóinkat sourcerek, junior HR munkatársak támogatják minden szolgáltatásunk során. Munkatársaink számára egyenlő, de személyre szabott lehetőséget biztosítunk az előmenetelre.

Személyre szabott megoldásaink

Partnereink üzleti igényeihez és cégkultúrájához igazítjuk minden szolgáltatásunkat. Felkészültségünk és szakmai hátterünk biztosítja, hogy minden helyzetben a legjobb megoldást javasoljuk. Ügyfeleink támogatásunknak köszönhetően átgondolt és hosszútávon építő üzleti döntéseket hozhatnak vállalati céljaik beteljesítésére.

Jelöltélményünk

A mi sikerünk jelöltjeink sikerében is rejlik. Büszkék vagyunk rá, hogy pályázóink hosszú éveken keresztül visszatérnek hozzánk, rajtunk keresztül keresik újabb szakmai lehetőségeiket. Az első kapcsolatfelvételtől egészen az első munkanapig nyomon követjük és támogatjuk az álláskeresésüket, fejlődésüket.

Etikai kódexünk

Belső Etikai Kódexünk és Minőségügyi Szabályzatunk egyértelműen szabályozza a jelöltkezelési folyamatainkat, és ezt kollégáink számára folyamatosan oktatjuk is. Munkánkat lelkiismeretesen, az egyenlő bánásmód és transzparencia mellett végezzük, a legmagasabb ügyfél fókusz és empatikus hozzáállás mentén.

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Emberekkel dolgozunk, ami nagy felelősséggel jár. Munkánk során újabb és újabb történeteket és élethelyzeteket ismerünk meg, ami iránymutatást ad támogatásaink fókuszálásában.

A Jövő Generációinak Építése

Ma építjük a következő generációk jövőjét. Szorosan együttműködünk az Edisonplatform közösségével, ahol „Menő cégként” támogatjuk a fiatalok jövőjét és segítjük szüleiket abban, hogy gyermekeiket ma taníthassák meg a jövő kompetenciáira. Keressük azokat a kapcsolódási pontokat, ahol tehetünk a fiatalokért. Ezért kezdtünk együttműködésbe a Kompánia Alapítvánnyal is.

Közvetlen Környezetünk Támogatása

A nehéz, kihívásokkal terhelt helyzetekben közvetlen környezetünk felé fordulva tudjuk a legtöbbet tenni. Keressük azokat az alapítványokat, kezdeményezéseket, ahol hasznos lehet támogatásunk. Többek között kapcsolatban vagyunk az Autistic Art Alapítvánnyal, a Kórházsuli Alapítvánnyal és a RÉS Alapítvánnyal is. 2020 végén bajba jutott kölcsönzött kollégáinkat pénzügyi és lelki támogatással segítettük. Ingyenes karrier tanácsadást nyújtottunk a koronavírus kezdetén hirtelen elbocsátott álláskeresőknek.

Értékeink

Többek vagyunk, mint egy beszállító. Célunk, hogy partnereinkkel közösen gondolkodhassunk a vállalati kihívásokról, legyen szó operatív vagy stratégiai HR folyamatokról.

Partnereink sikere a mi sikerünk is, ezért egyedi riportokkal, adatközpontú kimutatásokkal, személyre szabott tanácsokkal és innovatív módszertanokkal segítjük a vállalat HR stratégiáját.

A szakmai tudást a frissesség és a kreativitás lendületével ötvözzük, ezzel biztosítva, hogy a lehető leghamarabb új taggal egészüljön ki partnerünk csapata.

Ismerjük az üzleti élet legfontosabb szempontjait, így a legjobb jelöltek megtalálásán és szűrésén túl biztos támaszt nyújtunk a döntéstámogatásban, szervezetfejlesztésben is.

Teljeskörű, integrált HR szolgáltatásokat nyújtunk. Pontosan átlátjuk partnereink igényeit, így a szervezet és a szellemi munkaerő minden kérdésében hatékony megoldást nyújtunk.

Figyeljük a trendeket, keressük az innovatív megoldásokat, a digitális HR technológiákat, viszont felismertük, hogy mikor kell a klasszikus, analóg HR módszerekhez nyúlnunk. Folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük magunkat.

Blog

A HR szakma aktív szereplői vagyunk, ismerjük a helyi és nemzetközi trendeket.
Igyekszünk inspirálni, edukálni a munkaerőpiac érintettjeit, és mi is tanulunk tőlük.

Fejvadászat vagy toborzás: melyik módszer illik jobban az Ön vállalatához?

2024.07.16.

A vállalati humán erőforrás menedzsment egy összetett és folyamatosan fejlődő terület, ahol a megfelelő tehetségek felkutatása és bevonzása kulcsfontosságú a vállalat sikeréhez. A munkaerő-közvetítés világában két kiemelkedő módszertan létezik: a fejvadászat és a toborzás. Bár mindkét módszer célja, hogy a legjobb munkaerőt biztosítsa a vállalat számára, jelentős különbségek vannak köztük a megközelítésben, a folyamatban és az eredményekben. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a fejvadászat és a toborzás sajátosságait, hogy segítsünk Önnek eldönteni, melyik megoldás felel meg legjobban az Ön vállalatának igényeinek.

 

Négy generáció munkahelyi viselkedése: gyorstalpaló hogyan dolgozzunk együtt?

2024.06.26.

Jelenleg négy különböző generáció dolgozik együtt a munkaerőpiacon. Mindegyik generáció különböző értékeket, munkamódszereket és kommunikációs stílusokat hoz magával.

Megjelenéseink

Digitális forradalom a HR szolgáltatásban – a pandémia miatt?

A munkaerőpiacon és a fejvadászatban is megjelent a digitalizáció. A JobGroup HR szolgáltató cég ügyvezetőjével, Fehér Évával és üzletágvezetőjével, Tál Mariann-nal beszélgettünk a HR szolgáltatók szerepének változásáról, a munkaerőpiac átalakulásáról és a vezetőkiválasztás mai trendjeiről.

Részletek
Az egyensúly, az egyensúlyra való törekvés tanulható és tanítható

Az egyensúly számomra egyfajta belső tudatosság. Ugyanakkor nem egy állapot, hanem egy folyamat, örök tanulás, és törekvés. Törekvés arra, hogy tudjuk kik vagyunk, mit miért teszünk vagy nem teszünk egy adott helyzetben. Minden lépésünk, ami efelé vezet pozitív hatással van nem csak ránk, de környezetünkre is.

Részletek
Követlen Környezetünk Támogatása

A JobGroup életében egyértelmű, gyakorlati lépésekre lefordított etikus üzleti magatartási szabályok és tevékenységek mutatják az utat. Ezek bemutatásával támogatjuk a munkaerőpiac szereplőit, hogy legyenek proaktívak és ezeket a szempontokat mindig tartsák szem előtt, akár jelöltként, akár üzleti szereplőként kerülnek kapcsolatba HR-tanácsadó céggel.

Részletek

Ismerjük és támogatjuk jelöltjeinket

Dedikált álláskeresői közösségeink a világhálón is biztosítják a folyamatos kapcsolatot a munkaerőpiac szereplői között.

Referenciák

Sikereinket partnereink elégedettsége és hosszútávú elköteleződése bizonyítja.

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)