Pénzügy, bank és biztosítás

A pénzügyi szektor növekedése és a technológiai környezet változása új megközelítéseket követel a HR szakemberektől is. A szakértő munkaerő iránti magas kereslet, a passzív álláskeresők és a szektorra jellemző növekvő fluktuáció megteremtette az igényt egy új HR megközelítés kidolgozására.

Míg a belső HR osztály a támogató, hosszútávon építő munkakörnyezet kialakítására, a munkavállalói elégedettségre és a megtartásra koncentrál, addig a JobGroup csapata átvállalja a teljeskörű keresés-kiválasztást és a támogató HR funkciókat. Több, mint 30 év tapasztalatát a legfrissebb technológiai ismeretekkel és iparági rálátással kombinálva támogatjuk a szektor HR szakembereit.

Bankszektor

Bankszektor

A bankszektor HR szakembereinek a gazdaság, a technológia és az emberi erőforrás minden szempontját szem előtt tartva kell támogató funkciót betöltenie a területen. Minden nap új kihívást jelent, amelyek megoldására teljeskörű iparági rálátás, friss szemléletmód és egyedi, vállalathoz igazított módszerek szükségesek. A JobGroup csapata ezt kínálja partnerei számára a bankszektorban.

Pénzügyi tanácsadás, számvitel

A pénzügyi tanácsadás és számvitel területein olyan munkatársakra van szükség, akik a szakmai ismeretek mellett a precizitással, a megbízhatósággal és a hosszútávú motiválhatósággal is rendelkeznek. A szektor HR szakértőinek központi feladata olyan munkaerővel támogatni a vállalati növekedést, akik megfelelnek ezeknek a kulcselvárásoknak. Széleskörű iparági ismereteink, kapcsolati hálónk és a képességekre, képesítésekre, személyiségi jegyekre is fókuszáló módszereink megoldást nyújtanak a szektor HR kihívásaira.

Pénzügyi tanácsadás, számvitel

Befektetések

Befektetések

Értjük a befektetési szektort és pontosan tudjuk, hogy partnereink számára szakmailag megfelelő, gyorsan munkába állítható új csapattagokra van szüksége a gyorsan változó piac igények kiszolgálására. Az iparági és HR ismereteink kombinációjával olyan integrált HR szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek illeszkednek a vállalati célokhoz és támogatják az üzleti növekedést. Széleskörű iparági rálátásunk és több, mint 30 éves tapasztalatunk biztosítja, hogy megtaláljuk a megfelelő munkaerőt nagyon speciális területeken is.

Biztosítások

A biztosítási szektor HR igényei széleskörű funkciókat fednek le, a szektor specifikus feladatköröktől az operatív működéssel, technológiai funkciókkal kapcsolatos területekig. Az üresedések betöltésére megfelelő szakmai ismeretek, iparági tapasztalat és személyes kompetenciák egyedi kombinációja szükséges. Tanácsadóink több, mint 30 év tapasztalatával a hátuk mögött objektív és széleskörű megoldást biztosítanak a terület HR igényeinek kiszolgálására.

Biztosítások

Ingatlanok

Ingatlanok

Az ingatlanszektorban működő vállalatok növekedésének egyik fő mozgatórugója, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ehhez pedig saját beszállítóiktól is egyedi megközelítésre, sajátos vállalati kihívásokhoz illesztett megoldásokra van szükségük. A JobGroup csapata az ingatlanpiac emberi erőforrás igényeit friss látásmóddal, integrált megoldásokkal, széleskörű szakmai ismeretekkel és testreszabott ajánlatokkal elégítik ki.

A JobGroup iparági szakértelme

Teljeskörű szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink juniortól felsővezetői szintekig nyújtanak megoldást. Partnereinket teljeskörű szolgáltatásokkal, a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és a fejvadászat területén támogatjuk, kiegészítő HR szolgáltatásainkkal pedig biztosítjuk a hosszútávú növekedést.

Széles kapcsolati háló

Több, mint 30 éves tapasztalatunknak köszönhetően széles piaci rálátással és kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk. Munkánk során a legfontosabb értékünk az ember, figyelmet fordítunk rá, hogy kapcsolatainkat folyamatosan fejlesszük, karban tartsuk.

Iparági ismeretek

A JobGroup tanácsadói számos pénzügyi, banki és biztosítási projektet vittek sikerre. Széleskörű ipari rálátásunk és tapasztalatunk biztosítja, hogy megoldásaink hatékonyan adnak választ partnereink egyedi igényeire.

Rólunk mondták

szolgáltatóközpontja, Budapest

Rólunk mondták

"A JobGroup megbízható beszállító, amikor tőlük érkezik jelölt, akkor tudjuk, hogy nem lesz vele gond és felkészültek fog érkezni. Az eredményeik kimagaslóak, 4 beszállítónk közül ők töltik be a megüresedések több, mint felét.
A JobGroup csapata gyorsan reagál és hiteles, hasznos információkkal állnak a rendelkezésünkre. Szívesen támaszkodunk szakmai tudásukra az együttműködésünk során. Csak így tovább!"

Tanácsadónk

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Tanári diplomával 1996 óta dolgozom HR-területen, akkor csatlakoztam a jelenlegi cégünk elődjéhez, a gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Ventiv Healthhez. Szakmai tudásom megalapozása céljából 2001-ben elvégeztem a gödöllői Szent István Egyetem HR Manager posztgraduális szakát, majd 2010-ben a KPMG Akadémia szervezésében üzleti coach oklevelet szereztem.

Cégünk 2016-ban olvadt be a JOB Kft-be, korábban a gyógyszeripari-egészségügyi tanácsadó üzletágat vezettem. 2021. szeptemberétől ügyvezető-helyettesként a JobGroup direkt keresési és executive search csapatát irányítom, ami a Prime by JobGroup nevet viseli.

LinkedIn profil

munkaerő-kölcsönzési üzletágvezető

2008-ban kezdtem HR pályafutásom toborzási területen. Beszippantott ez a világ, már közel 15 éve segítem ügyfeleim munkaerő felvételének folyamatait. Sikerült megtapasztalnom az ágazat minden szintjét: asszisztens, tanácsadó és Team Leader felelősségi köröket láttam el.
Toborzási üzletágvezetőként most fő feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, tárgyalások lefolytatása, árajánlatok és tenderek elkészítése, keresési projektek koordinálása, csapatom számára a prioritások és eszkalációk kezelése. Fő célom, hogy ne sablonok alapján végezzem munkám, hanem mindenki számára megtaláljam azt a testre szabott megoldást, mellyel a legnagyobb elégedettséget tudom kiváltani.

LinkedIn profil

IT toborzás üzletágvezető

7 év tapasztalattal rendelkezem IT toborzási projektek end-to-end végrehajtásában, vezetésében. Vállalati és ügynökségi tapasztalataimat ötvözve, az üzleti célokat és igényeket szem előtt tartva hatékonyan támogatom a keresés-kiválasztás teljes folyamatát. Széleskörű technológiai és iparági háttérismeretekkel rendelkezem.

Divízióvezetőként fő feladatom a technológiai trendek megfigyelése és felhasználása, az ágazati változások követése és a JobGroup technológiai keresésekkel foglalkozó csapatának támogatása.

Az én sikerem egyezik az Ön sikerével: a megfelelő új munkatárs elhelyezése vállalatánál.

LinkedIn profil

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;