KKV HR megoldások

Szolgáltatások

Egy KKV működésében minden alkalmazott pótolhatatlan fogaskerék a gondosan kialakított, egyre növekvő gépezetben. Egyetlen hiányzó csapattag elegendő ahhoz, hogy megakadjanak a folyamatok, visszaessenek az eredmények és ez hosszútávú szervezeti és üzleti problémákat von maga után. A JobGroup KKV-kra specializált megoldásai biztos támaszt nyújtanak a HR problémák elkerülésére és megoldására. 

Tudjuk, milyen óriások között helyt állni

30 főt számláló csapatunkkal a JobGroup is KKV, így pontosan ismerjük a gyorsan változó üzleti környezetben működő KKV-k HR kihívásait. Megoldásaink középpontjába az emberi értékeket állítjuk miközben az üzleti célokat és szempontokat is szem előtt tartjuk. Jelenlétünkkel a biztos HR döntéseket és a növekvő üzleti sikereket támogatunk.

Kapcsolat

A JobGroup megoldás

Rugalmas konstrukciók

Minden KKV sajátos HR kihívásokkal néz szembe. Rugalmas konstrukcióinkat úgy alakítottuk ki, hogy azok partnereink egyedi igényeire adjanak választ. Többszintű csomagjaink egyénileg kombinálható megoldásokat biztosítanak.

Testreszabott árazás

Hisszük, hogy a megfelelő munkaerőbe fektetni többszörösen megtérül, de ennek ellenére is fontos számunkra, hogy KKV-knak szóló megoldásaink költségei elérhetőek legyenek a magyar piacon működő, növekedni kívánó kis- és középvállalatok számára is.

Leegyszerűsített adminisztráció

Egyszeri szerződéskötéssel és átjárható szolgáltatásokkal biztosítjuk a gördülékeny, hosszútávú együttműködést. A kapcsolattartást egykapus, emberközpontú ügyintézéssel könnyítjük meg partnereink számára.

Adatvédelem és adatkezelés

A HR szolgáltatások során folyamatosan személyes adatokkal dolgozunk. Precíz eljárásainkat az adatvédelmi szabályoknak való megfelelés legmagasabb fókuszálva alakítottuk ki. Saját és partnereink hosszútávú működését, reputációját biztosítjuk ezzel.

A csapat tehermentesítése

Támogatásunk mellett partnereink munkatársai, vezetői azokkal a feladatokkal foglalkozhatnak, amelyek az üzleti sikereket, növekedést generálják, miközben a kiszervezett HR feladatokat biztos kezekben tudhatják. Tudásunkat, tapasztalatunkat „házon belülre visszük”.

Innovatív megoldások

Több, mint 30 éves tapasztalatunknak és szakértő tanácsadóinknak köszönhetően már a probléma felmerülésének pillanatában – vagy akár előtte – tudjuk a választ dilemmára. Iparágon belülről és kívülről hozott innovatív megoldásokat alkalmazunk egyedi helyzetekhez igazítva.

Miben tudunk segíteni?

https://jobgroup.synergyfox.app/public/1/ikonok/kkv_hr/teljeskoru.svg
JOBMÉDIA jelöltgyűjtő csomagok

A jó szakemberért folyó versenybe csak megfelelő álláshirdetéssel lehet beszállni. Személyre szabható JOBMÉDIA szolgáltatásunkkal egy hirdetés feladásával több felületen és közösségi média platformon biztosítunk megjelenést. A hatékonyság tovább növelhető olyan választható elemekkel, mint a vizuális vagy telefonos előszűrés, adatbázis szűrés és viselkedés alapú célzott hirdetések.

Teljeskörű toborzás-kiválasztás

Szakértő tanácsadóink bevált toborzási és kiválasztási stratégiákat alkalmazva találják meg Ön számára a megfelelő csapattagokat, miközben Ön a legfontosabb üzleti célokra koncentrálhat. Teljeskörű toborzás-kiválasztás szolgáltatásunk általános és specialista igényektől függően rugalmas fizetési konstrukciókkal érhető el. Kereséseinkre garanciát vállalunk a jelölt nem beválása estén.

HR és munkaügyi tanácsadás

Megoldásaink egyszeri vagy rendszeres tanácsadástól kezdve, az integrált munkaügyi és HR háttértámogatáson át, a HR Outsourcing-ig, vagyis a HR folyamatok teljes vagy részleges kiszervezéséig terjednek. Tanácsadást vállalunk bérezési, bérfelmérési, munkaügyi (bérszámfejtés, GYES, GYED, cafeteria, munkaszerződés, bérügy, stb.), munkajogi területeken.

Szervezetfejlesztés és képzés

A kis- és középvállalatok számára különösen fontos a munkatársak megtartása, folyamatos fejlesztése, amihez érdemes objektív támogatást bevonni. Csapatunk több, mint 30 éves szakértelme és frissen tartott szervezetfejlesztő és képző pool-ja áll partnereink rendelkezésére. Egyéni és szervezeti diagnózist, élményalapú felméréseket, 360 fokos értékeléseket, képzéseket és tréningeket biztosítunk.

Tanácsadónk

Tanári diplomával 1996 óta dolgozom HR-területen, akkor csatlakoztam a jelenlegi cégünk elődjéhez, a gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó Ventiv Healthhez. Szakmai tudásom megalapozása céljából 2001-ben elvégeztem a gödöllői Szent István Egyetem HR Manager posztgraduális szakát, majd 2010-ben a KPMG Akadémia szervezésében üzleti coach oklevelet szereztem.

Cégünk 2016-ban olvadt be a JOB Kft-be, korábban a gyógyszeripari-egészségügyi tanácsadó üzletágat vezettem. 2021. szeptemberétől ügyvezető-helyettesként a JobGroup direkt keresési és executive search csapatát irányítom, ami a Prime by JobGroup nevet viseli.

LinkedIn profil

Tál Mariann

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Tál Mariann

ügyvezető helyettes, vezető-kiválasztás és direkt keresés üzletágvezető

Kapcsolat

Szeretünk a HR-ről beszélgetni. Kérdés vagy ajánlatkérés esetén írjon nekünk és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

job@job.hu
+36 1 239 9922
1133 Budapest, Árbóc utca 6. 3. emelet (Árpád Center irodaház)
;